Gevraagd: Berkoperpopkoor zoekt enthousiaste dirigent (m/v)

Berkoper Popkoor zoekt per 1 9 2019 een enthousiaste inspirerende en creatieve dirigent m/v die ons bij voorkeur op toetsen kan aansturen Wat bieden wij 
Een koor dat 40 leden telt en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Een koor dat de uitdaging niet uit de weg gaat qua meerstemmigheid en choreografie. Een koor dat zich graag tijdens optredens presenteert met begeleiding van een eigen combo. Een koor dat koorzang als een teamsport ziet en daarom niet vrijblijvend vindt. Een koor dat op donderdagavond repeteert in Oldeberkoop andere repetitieavond eventueel in overleg.Een koor met een enthousiast en coöperatief bestuur. Interesse of meer weten. Neem dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk 14 april 2019 contact op met info@berkoperpopkoor.nlKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:10-04-2019 om 21:24u
Door:C. van Dijk
Bekeken door: 42 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Oldeberkoop
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.