Gevraagd: BO!NK Theaterkoor zoekt inspirerende dirigent (M/V

Ons Theaterkoor bestaat nu uit ongeveer 15 enthousiaste mensen maar er zijn al nieuwe mensen die het seizoen willen starten met eenproefles Wij bestaan sinds 2017 en repeteren elke dinsdagavond tussen 20:00uur en 22 00 uur op onze locatie aan de Tolhuislaan 3a in Bunnik.

 Ons repertoire is erg divers en houden ervan om bestaande nummers in een nieuw jasje te steken met de nodige knipogen Voor ons nieuwe seizoen willen we graag aan de slag met repertoire uit de jaren 80 Er wordt gezongen in drie stemgroepen maar het koor staat open om met meerdere stemgroepen aan de slag te gaan Je gaat samenwerken met een regisseur De regisseur zal onder andere het koor gaan coachen in het presenteren en is verantwoordelijk voor de theatrale setting van alle nummers.
Wat vragen wij 
Een afgeronde opleiding koordirectie 
Je kunt begeleiden
Je kunt oefentracks inspelen zodat het koor thuis kan oefenen 
Het koor coaching bieden in stemvorming, koorklank met heldere instructies en kundige feedback
Individueel indien nodig iemand verschillende werkvormen aanbiedt Initiatief toont in het zoeken arrangementen eventueel wilt schrijven of bestaande kunt aanpassen 
Het regelen van de bijbehorende bladmuziek 
Beschikbaar is op de dinsdagavonden 
Wat bieden wij 
Volop ruimte voor eigen inbreng 
Een groep enthousiaste mensen die gretig zijn te leren Honorarium in overleg we hanteren de richtlijnen voor dirigenten 
Ben jij de inspirerende dirigent die ons theaterkoor verder laat groeien? Mail dan je motivatie en cv voor 24 augustus 2018 naar Claudia van Ede artistiek leider BO!NK Theaterkoor Mail claudia@boinktheater.nl Alle gesprekken zijn op dinsdagavond 28 augustus aanstaandeKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


BO!NK Theaterkoor zoekt inspirerende dirigent (M/V

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:16-08-2018 om 13:59u
Door:Claudia van Ede
Bekeken door: 445 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 2 vragen gesteld
Woonplaats:Bunnik
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.