Gevraagd: Enthousiaste dirigent(e) voor enthousiast koor

Welke ervaren koordirigent brengt ons verder met zijn/haar muzikaliteit teamgeest en inspiratie. Ben jij dat? Wij zijn een close harmony koor van 24 zangers van uiteenlopende leeftijd met een uitstekende sfeer. Het koor bestaat 30 jaar.  Het repertoire is a capella met voornamelijk pop en jazzmuziek maar ook wel klassiek en folk We zingen alles uit het hoofd in een aantrekkelijke. presentatie met koorkleding een wisselende regie met bij elk nummer passende beweging en uitstraling met soms eenvoudige rekwisieten Close Focus is meer dan alleen zingen. Onze betrokkenheid is onze kracht en ons plezier.  Wij houden ervan om doelgericht bezig te zijn met een muzikaal programma.

 Wij zoeken een dirigent m/v die het conservatoriumdiploma koordirectie heeft ervaring heeft met 4 tot 8 stemmig a capella zingen goed thuis is in de lichte muziek bekend is met verschillende lichte zangstijlen en in staat is om deze zangtechnisch over te brengen naar het koor bij elk nummer een eigen muzikale visie heeft en deze tot in detail en in beleving kan overbrengen in directie een scherp muzikaal gehoor heeft en op basis van een heldere analyse,  specifieke werkvormen en oefeningen kan aanbieden om ritme zuiverheid,  menging en klankkleur te verbeteren het koor stevig kan leiden vanuit enthousiasme en betrokkenheid discipline en besluitvaardigheid combineert met gevoel voor humor en inspraak bereid is zichzelf met het koor mee te ontwikkelen en het koor daarin kan inspireren en stimuleren affiniteit heeft met regie en in samenwerking met de interne regisseur zorgt dat tijdens zangrepetities de regie wordt geļmplementeerd, een teamplayer is die organisatorisch nauw samenwerkt met commissies en bestuur de waarden van het koor omarmt ambitie focus betrokkenheid plezier en eerlijkheid.

 Wij repeteren iedere zondagavond van 19 30 tot 22 00 uur in Utrecht en treden een aantal keer per jaar op.  Vergoeding:  Wij bieden een vergoeding op basis van de tarievenlijst zoals  jaarlijks opgesteld door de Vereniging Nederlandse Koren VNK . Voor meer informatie kijk hier onder diensten bij tarieven dirigenten. In reiskosten komen we tegemoet.

Meer informatie over ons koor, programma, foto’s filmpjes en nog veel meer vind je op website of op facebook. Een uitgebreidere beschrijving van het profiel van het koor en de dirigent vind je hier.  Belangstelling?  Wil je met ons in gesprek over deze vacature dan kun je contact opnemen met Camiel van der Burg via camielvanderburg at gmail com  of 06 18110175 Heb je besloten om te solliciteren? Stuur dan je motivatie, contactgegevens en CV uiterlijk 15 oktober 2017 naar genoemd emailadres. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op 26 november of 3 december. Wanneer dat van twee kanten bevalt nodigen we je op 7 of 14 januari 2018 uit voor een proefdirectie. Op 4 februari start je dan officieel bij ons koor.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:27-08-2017 om 15:55u
Door:Rob van der Male
Bekeken door: 425 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:CULEMBORG
Locatie: Google Maps snapshot van CULEMBORG

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.