Gevraagd: Gezellig gemengd koor zoekt dirigent

Koor Port Vocalis is op zoek naar een enthousiaste dirigent. We zijn een gemengd koor met een breed repertoire. Ons koor treedt zelfstandig op maar kan ook gebruik maken van muzikanten uit de muziekvereniging. Tijdens concerten kan het koor begeleid worden door een vaste pianiste. Grote projecten zoals ons eigen DickensFestijn en bijvoorbeeld Musique Spectaculaire worden gezamenlijk uitgevoerd met het fanfareorkest en of slagwerkgroep Deze projecten staan weer op de planning! De vaste repetitieavond is op dinsdag van 20 00 uur tot 22 00 uur in de Smeltkroes in Maarheeze. Het koor bestaat momenteel uit 30 personen. Ben jij de dirigent die wij zoeken? 

Stuur je sollicitatie naar info@depoortvanbrabant.nlKosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:08-06-2022 om 13:06u
Door:Marianne van de Sande
Bekeken door: 744 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Maarheeze
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2023. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.