Te koop: Mannenkoor LAMBARDI-Helmond (NB) zoekt dirigent

Het bijna 90 koorleden tellende Mannenkoor Lambardi uit Helmond NB wil in contact komen met een bevlogen en inspirerende dirigent m-v.  Lambardi is een actieve vereniging die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dat is onder meer mogelijk dankzij een strakke organisatie met diverse werkgroepen. Het in samenwerking met de leden opgestelde kwaliteits- beleidsplan geeft de richting aan. Naast de optredens door het jaar heen ziet het koor kans elke twee jaar een workshop koorschool te organiseren. Wegens vertrek van de huidige dirigent Nadia Loenders (B) komt deze uitdagende job binnenkort vrij bij Lambardi. Interesse kijk dan op www mannenkoorlambardi nl
en download het dirigentprofiel 2019Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:21-03-2019 om 19:26u
Door:Peter van Bokhoven
Bekeken door: 99 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:HELMOND
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.