Gevraagd: Muziektheater Flesjbek zoekt dirigent/muzikaal lei

Flesjbek is een 4 stemmig muziektheater met 20 leden dat meer te bieden heeft dan alleen zang en dans. Wij vermaken ons publiek door te zingen en te bewegen en brengen een theatershow waarbij wij gebruik maken van een breed repertoire, prachtige decors en kostuums. We verbeteren onze uitstraling en zang en danskwaliteiten continue door een mix van serieus werken en een grote mate van gezelligheid. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail flesjbek@gmail.com of bel met de voorzitter Petrie de Wit 0640145232 Meer informatie op www flesjbek.nl 

We repeteren op dinsdagavond vanaf 20:00 uur in Ontmoetingscentrum De Vlieren aan het Mgr Nolensplein 1 Breda. Tot snel.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Muziektheater Flesjbek zoekt dirigent/muzikaal lei

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:14-11-2019 om 12:24u
Door:Petrie de Wit-Nugteren
Bekeken door: 176 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Breda
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.