Gevraagd: Op zoek naar..... een dirigent!

Onze huidige dirigente gaat mei dit jaar vanwege een stap in haar carriere afscheid van ons nemen. Daarom zijn wij Gospelkoor All Rise en band uit Bunschoten op korte termijn op zoek naar een vlotte en inspirerende dirigent(e). In de rubriek vacature op onze website www.allrise.nl tref je een profielschets aan van de man of vrouw die wij zoeken om ons koor en onze band te leiden. Overigens kunnen we je die informatie ook per mail toezenden. Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden: 

-wij zijn een enthousiaste club van iets meer dan 40 personen 
-wij staan open voor creatieve impulsen 
-wij repeteren in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer, maar gaan wel voor resultaat 
-wij bieden onze nieuwe dirigent naast een uitdaging een passende vergoeding. 
Beantwoord je aan de profielschets en trekt ons koor je aan, stuur dan je sollicitatie, motivatie en CV naar vacature.gkallrise@gmail.com voor 31 maart a.s.. Wil je eerst telefonische informatie, neem dan contact op met onze voorzitter Regina van Uitert 06-10258087.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-03-2019 om 22:26u
Door:Gospelkoor All Rise
Bekeken door: 285 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Bunschoten
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.