Gevraagd: Popkoor Njoy Breda zoekt Dirigent

Popkoor Njoy Breda zoekt Dirigent die bij ons enthousiaste koor past.


Zit muziek in je genen en wil je ons begeleiden tijdens repetities en samen energieke en swingende optredens geven. Solliciteer en wordt onze nieuwe dirigent. 
Wij zijn een vierstemmig popkoor 35 leden. Ons repertoire is eigentijds en divers.Naast uptempo hits en echte danstoppers brengen we ook mooie gevoelige ballads. We repeteren op vrijdag van 20 00 tot 22 15 uur in gemeenschapshuis de Koe in Breda Princenhage. We worden begeleid door een viermans combo. Tijdens optredens gaan we voor muzikaliteit, beleving en we maken van elk optreden een feestje In 2019 staat er een groot concert op het programma met als thema 100 %NJoy. 
Popkoor Njoy uit Breda zoekt jou die met ons het plezier van muziek maken deelt. Iemand die het koor en combo enthousiast kan leiden en ons tegelijkertijd muzikaal verder laat groeien Bovendien heb jij passie voor popmuziek en een dynamische en inspirerende manier van dirigeren Een amateur opleiding dirigeren is een pré. Stuur uiterlijk 10 juli 2018 een mail evt met filmpje met korte impressie van een optreden en met korte motivatie en CV naar info@popkoorNjoy.nl Zoek je meer informatie neem dan een kijkje op www popkoorNjoy.nl of neem contact op met Jolinda Glaudemans 0655767472 of Manon Graauwmans 0630152749 De eerste gesprekken staan gepland in week 34 20 t m 25 augustus.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Popkoor Njoy Breda zoekt Dirigent

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:14-06-2018 om 22:48u
Door:Karin van Rhee
Bekeken door: 339 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Breda
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.