Gevraagd: Popkoor uit Nijmegen zoekt dirigent voor maandagen

Vocal Group Revolt uit Nijmegen zoekt dirigent voor de maandagavond.


Wij zijn per september dringend op zoek naar een nieuwe dirigent. Ben jij inspirerend enthousiast en heb je enige ervaring als dirigent? Dan zoeken wij jou!

Vocal Group Revolt is een van de nieuwste zanggroepen in Nijmegen. We zijn een enthousiaste jonge groep van ongeveer 25 leden met een vernieuwend variërend repertoire. We zingen voornamelijk popmuziek, maar maken ook uitstapjes naar musical rock en vele andere genres. We zingen als groep meerstemmige nummers en hebben ook ruimte voor stukken met solisten met kleinere groepjes of met leadzangers en backing vocals.

De repetities zijn elke maandagavond van 19.40 tot 21.40 uur bij wijkcentrum de Bienzantijn (Waterstraat 146 6541 TN Nijmegen). Wil je vast meer zien en horen van ons? Kijk dan op ons Youtube kanaal.

We zijn op zoek naar iemand met aantoonbare ervaring als dirigent. Eventuele pianobegeleiding tijdens de repetities is een pré.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar vocalgrouprevolt@gmail.com. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om kennis te maken en een proefrepetitie in te plannen.



Kosten: N.o.t.k.



Meer info over deze advertentie.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.


Popkoor uit Nijmegen zoekt dirigent voor maandagen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:05-06-2024 om 12:14u
Door:Ellen Goltstein
Bekeken door: 265 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.