Gevraagd: Gezocht enthousiaste dirigent/pianist (M/V)

Wie zijn wij?

Gospelgroep Living Water is een christelijk koor uit Genemuiden met ca 55 leden in de leeftijd varierend van 25 tot 65 jaar We bestaan dit jaar 30 jaar en zijn dan ook een bekend koor in de regio Jaarlijks verzorgen wij ca. 10 optredens bij diverse evenementen Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan medewerking aan kerkdiensten cultuurevenementen benefietconcerten en kerstmarkten Tevens is het streven om meerdere projecten per jaar te organiseren In de vorm van concerten musicals CD producties praise diensten We werken met orkestbanden en pianobegeleiding door de dirigent en voor de projecten maken we ook gebruik van live bands. Onze wekelijkse repetitieavond is momenteel de donderdagavond van 20 00 tot 22 00 uur in de Kerkzaal van de Gereformeerde Kerk in Genemuiden m.u.v. de schoolvakanties.

Aanleiding
Onze huidige dirigent gaat ons verlaten om de wereldzee te bevaren daarom zoeken we per september 2018 een nieuwe dirigent.

Wie zoeken wij?
Een dirigent die een groot koor r nmuzikaal kan leiden en overwicht kan bieden Je bent dan ook eindverantwoordelijk voor de muziekkeuze die je samen met de muziekcommissie maakt. Bij projecten verwachten we dat je je visie duidelijk kunt maken aan een projectcommissie waar je ook deel van uit maakt Je kunt eenvoudige meerstemmige arrangementen maken en oefenpartijen maken in mp3. Je bent al enkele jaren dirigent geweest en bent nu toe aan een nieuwe uitdaging voor een langere periode. Je weet de balans te vinden tussen repeteren en gezelligheid. Een proefrepetitie met het koor zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Wat kunnen we bieden?
kunnen bieden een maandelijkse vergoeding voor het repeteren een optreden en reiskosten. Een aanvullende vergoeding voor projecten. Tevens wordt er een IPad beschikbaar gesteld waarop de muziek staat maar die ook privé gebruikt mag worden. Solliciteren kan door voor 1 mei 2018 naar info@livingwater.nl je Curriculum Vitae te sturen in combinatie met een korte motivatie brief gericht aan het bestuur. Voor verdere informatie kun je onze website raadplegen www.livingwater.nl of contact op nemen met de voorzitter Rieno Poelarends telefoon 06 81425398Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Gezocht enthousiaste dirigent/pianist (M/V)

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:09-04-2018 om 20:20u
Door:Rieno Poelarends
Bekeken door: 576 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Genemuiden
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.