Gevraagd: Dirigent gezocht voor symfonieorkest Fidelio Kampen

Wij leden van amateur symfonieorkest Fidelio in Kampen zijn op zoek naar een nieuwe dirigent!

Ben jij een enthousiasmerende persoon die goed kan communiceren met mensen van uiteenlopende leeftijden en achtergronden en heb je tenminste enige ervaring als dirigent van een orkest? Zo ja, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Fidelio is een vereniging met ongeveer 40 leden, verdeeld over een A-orkest en een B-orkest. We spelen een zeer divers muzikaal repertoire, variërend van Bach tot The Beatles, van Mozart tot Pirates of the Caribbean! Ook zoeken we regelmatig muzikale samenwerking met anderen.

Beide orkesten repeteren aansluitend op de donderdagavond.

Om een beter idee te krijgen van wie wij zijn en wat we doen kijk ook eens op onze website www.fideliokampen.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/ckso.kampen
 
Mocht je interesse hebben en op korte termijn beschikbaar zijn liefst al per 1 november mail dan je motivatie en je C.V. naar info@fideliokampen. nl. Als je meer informatie wilt mail dan je telefoonnummer Er wordt contact met je opgenomen. De sollicitatietermijn sluit op 20 oktober 2019.

We zien je reactie graag tegemoet



Kosten: N.o.t.k.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.




Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:05-10-2019 om 22:53u
Door:Kees Smits
Bekeken door: 1287 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Kampen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.