Gevraagd: Dirigent gezocht

Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren zoekt voor haar fanfare een dirigent. 

Speelniveau 4e divisie. Repetities op woensdagavond. 

Wie zijn wij ? 
Een gezellige actieve en enthousiaste vereniging. Onze uitvoeringen zijn voor een breed publiek, vaak in eigen dorp maar ook daarbuiten. De vereniging zoekt een dirigent voor het fanfareorkest en bestaat uit 60 leden waarvan 35 in het fanfareorkest, 15 in het opleidingsorkest en de overige leden zijn leerlingen en  blokfluiters. De vereniging bestaat dit jaar 105 jaar en staat bekend om haar muzikale kwaliteit in combinatie met een hechte sfeer.
 
Dit zijn je taken. 
Je dirigeert wekelijks het fanfareorkest en bij concerten en andere optredens. Je denkt actief mee over de te volgen muzikale koers en het ontwikkelen van een meerjarenplanning. Je stelt met de muziekcommissie het te spelen concert repertoire samen en toont actieve betrokkenheid in de artistieke vormgeving van projecten en concerten. Je overlegt met bestuur, de muziek concertcommissie, de dirigent opleidingsorkest en de  instructeur blokfluitgroep. Je motiveert en stimuleert jonge muzikanten en bevordert de doorstroom naar het fanfareorkest. Je hebt een heldere visie op de muzikale doorontwikkeling van het orkest en vergroot de aantrekkingskracht van het orkest voor muzikanten van buiten. Je bent de muzikaal leider van het orkest en maakt de keuzes die daarbij horen zoals de toelating tot het orkest, de verdeling van muziekinstrumenten en partijen. 

Wat verwachten we van jou ? 
Je hebt een afgeronde HAFA directie opleiding en een aantal jaren recente ervaring als dirigent op een minimaal gelijk speelniveau. Je beschikt over goede sociale communicatieve en didactische vaardigheden en weet helder over te brengen hoe de muziek optimaal uitgevoerd kan worden. Je bent makkelijk benaderbaar voor alle leden, hebt een sociale antenne voor alle muzikanten en bent een verenigingsmens. Je kunt goed omgaan met niveauverschillen tussen muzikanten en weet iedereen op zijn of haar niveau uit te dagen met daarbij respect voor elke muzikant. Je bent motiverend en stimulerend naar jong en oud binnen de vereniging en met oog voor alle secties. Je weet een goede balans te vinden tussen muzikaal goed werken tijdens de repetities en het gezellige verenigingsgevoel. Door jouw enthousiaste en inspirerende manier van werken maak je de wekelijkse repetitie tot een muzikaal feest. Je bent creatief in repertoirekeuze voor de verschillende concerten en optredens. Het durven aangaan van een langere duurzame relatie met het fanfareorkest. 

Ben jij enthousiast geworden en ben jij de dirigent / inspirator die wij zoeken ? 
Stuur dan je sollicitatie, motivatie en cv uiterlijk 15 januari 2020 naar:
info@wilhelmina-spankeren.nl 

Meer informatie over onze vereniging is te vinden op onze website wilhelmina-spankeren.nl 
Tijdens de sollicitatieprocedure zullen tevens proefdirecties plaatsvinden. Eventuele vragen kunnen ook via bovenstaand emailadres gesteld worden.



Kosten: Gratis



Meer info over deze advertentie.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.


Dirigent gezocht

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:07-12-2019 om 11:17u
Door:Ferdinand H. Sikkelbein, voorzitter
Bekeken door: 1416 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Spankeren
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.