Gevraagd: B.M.O.L. Zoekt Dirigent voor Harmonie Orkest

Vereniging ‘s Gravelandse Muziekvereniging B M O L Kortenhoef Noord Holland. Speelniveau 3e divisie. Repetitie op donderdag avond. Muziekvereniging BMOL uit ‘s Graveland is een muziekvereniging met verschillende onderdelen, een jeugdbandslagwerkgroep, koor en een harmonieorkest. Al meer dan 120 jaar geeft de vereniging verschillende optredens in en rondom ons dorp. Op dit moment heeft onze huidige dirigent van het orkest laten weten te willen stoppen. Hierdoor zijn wij op zoek naar een dirigent voor harmonieorkest.

Wie zijn wij?

 Muziekvereniging BMOL bestaat uit een aantal onderdelen die jaarlijks samen optreden maar ook individueel optredens geven. Het harmonieorkest van BMOL heeft veel fanatieke leden maar is in de laatste jaren iets wat uitgedund. Achter de schermen zijn plannen opgestart om jeugd aan te trekken en kennis te laten maken met muziek. Ook voor de enkele jeugdleden die er zijn is het nodig om een frisse wind te laten waaien binnen het orkest. Dit op het gebied van motivatie muziekstukken en het dirigeren en ondersteunen van het orkest zelf. We zoeken iemand die de muzikanten van ons orkest naar een hoger niveau kan brengen maar ook ruimte biedt voor gezelligheid tijdens de repetities.

Wat zoeken we?

 Wij zoeken iemand die zich samen met de orkestleden verder wil ontwikkelen op het gebied van muziek. Iemand die samen met de orkestleden wil voorbereiden op het geven van concerten. Bij deze persoon vinden we de volgende aspecten zeer belangrijk: Enthousiaste muzikale leiding, zoekt samen met ons naar passend repertoire, heeft interesse voor verschillende muziekgenres,  gaat met niveauverschillen tussen leden om, zoekt samen met ons naar uitvoeringsmogelijkheden en optredens. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij de repetitie serieus leidt en mensen durft aan te spreken maar wel de ruimte biedt voor humor en ontspanning.

Wil je meer weten?  In deze vacature kunnen we natuurlijk niet alles kwijt wat we willen zeggen en vertellen. Maar als deze functie je interesse gewekt heeft kunnen we ons voorstellen dat jij meer over ons wilt weten. Ons enthousiast bestuur vertelt je graag meer over onze unieke vereniging en ons orkest. Stuur dan een mail meteen verzoek om extra informatie of al je vragen naar info@bmol.nl Een van onze DB leden neemt dan snel contact met je op. In de tussentijd kun je gerust vast een kijkje nemen op onze website www.bmol.nl

Solliciteren

 Heb je niet meer informatie nodig en weet je zeker dat jij en BMOL een perfecte match zijn,  stuur dan jouw CV met je motivatie naar info@bmol.nl

We kijken uit naar je sollicitatie en een unieke muzikale samenwerking.



Kosten: N.o.t.k.



Meer info over deze advertentie.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.


B.M.O.L. Zoekt Dirigent voor Harmonie Orkest

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:08-10-2020 om 17:11u
Door:Lucas Jansen
Bekeken door: 1425 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Kortenhoef
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.