Gevraagd: Dirigent Jeugdorkest Lisse

Het JO,  het jeugdorkest van Symfonieorkest Bloembollenstreek zoekt per 1 april 2019 een dirigent M/V. Het JO is een jeugdsymfonieorkest dat bestaat uit circa 35 enthousiaste jongeren tussen de 13 en 25 jaar Hoewel gevestigd in het bescheiden dorp Lisse heeft dit orkest de afgelopen jaren laten zien niet onder te doen voor jeugdorkesten uit de grote steden Zo behaalde het orkest dit jaar de tweede plaats op het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten.  Het repertoire bevat zowel klassieke als hedendaagse muziek. Hierbij is het orkest niet bang is om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Per jaar geeft het orkest gemiddeld drie concerten. De repetities vinden plaats in Lisse op vrijdagavond van 18.15 tot 19.45 uur.


Wat verwachten wij van een dirigent:
Hij/Zij moet in staat zijn het orkest in zijn geheel te laten groeien,  maar ook aandacht hebben voor het talent van individuele leden. 
Hij/Zij moet contacten kunnen leggen/onderhouden met lokale muziekdocenten om zodoende nieuwe leden te kunnen aantrekken.
Hij/Zij moet voldoende kennis hebben van het repertoire geschikt voor jeugdorkesten en in staat zijn muziek te arrangeren voor de bezetting van het orkest. 

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Anne Marijke de Jeu tel 06 424 538 79 of Thysia Ligthart tel 06 286 530 44. 

Heeft u interesse? Stuur dan uiterlijk 13 januari 2019 uw sollicitatie naar 

secretariaat@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl

Een proefdirectie maakt deel uit van de selectieprocedureKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:20-12-2018 om 09:53u
Door:Ingrid van Oeffel
Bekeken door: 87 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Oude Wetering
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.